Actueel

Op 15 maart start ik een auditieve Workshop van 8 donderdag-avonden  in Eindhoven; voor meer info kijk op de site van JazzWorks Eindhoven.

 


 

Reacties

Johan van der Linden

o.a. lid van het Aurelia saxofoon kwartet, Nederlands Blaasensemble, docent aan conservatoria.

"Ik heb je website bekeken. Proficiat, ik vind het erg goed. Duidelijk, informatief en heel doeltreffend.
Ik zou het kenbaar gaan maken op zo veel mogelijk plekken. Ik heb een link geplaatst op mijn website."

www.johanvanderlinden.nl 

 


  Voor wie is de methode geschikt?

Deze site is gemaakt voor blazers (saxofoon, trompet, trombone, klarinet, dwarsfluit etc) die ook eens op een andere manier willen oefenen en genieten van het blazen. Tegelijkertijd verbeter je met deze methode vaardigheden die je nodig hebt bij het improviseren.

Vereist nivo:
Je hoeft niet ervaren te zijn en ook geen noten te kunnen lezen om met deze methode te kunnen werken. Al vrij snel kun je hier mee aan de gang waarbij je meteen ook je gehoor en instrument-kennis verbetert. De meer ervaren blazers zullen natuurlijk minder moeite hebben met de oefeningen maar er is voor ieder veel uit te halen.

Zeker ook voor leerlingen (en leraren) van muziekscholen kan dit een welkome aanvulling zijn. Het auditief (op het gehoor) werken en improviseren schiet er vaak bij in; gedeeltelijk omdat wij in de lessen aan een beperkte tijd zijn gebonden waarin alles moet worden behandeld. Je kunt met deze verschillende oefeningen zonder begeleiding aan de slag.


 

Copyright © 2013. All Rights Reserved Xixion Webdesign | Drukwerkadvisering